Ta strona używa ciasteczek. Więcej
Wróć do wyników wyszukiwania

MENEDŻER

Sdh Sylwia Diaków Hrycyk Szczecin

Warunki pracy i płacy
Miejsce pracy: Zobacz na mapie
PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6, 71-670 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY POIDLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W MCDONALD'S PRODCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA, PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI, KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY, WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIAZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I PROCEDURAMI OBOWIĄZUJĄCYMI WMCDONALD'S, SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI, NADZÓR NAD SZKOLENIEM NOWOZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEGERÓW, OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI W RAZIE POTRZEBY, WYPEŁNIANIE WSZYSTKICH ZLECONYCH PRZEZ PRACODAWCĘ ZADAŃ W ZAKRESIE OBJĘTYM RODZAJEM POWIERZONEJ PRACY W TYM TAKŻE ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA POWIERZONY OBSZAR FUNKCJONOWANIA RESTAURACJI
WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW, FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA,DOŚWIADCZENIE MIN 6 M-CY, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO, GODZINY PRACY :24 H/DOBĘ, MIEJSCE PRACY W SZCZECINIE NA POŁUDNIOWEJ 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
NIE
Wymiar etatu:
0.5
Zmianowość:
inna
Liczba godzin pracy w tygodniu:
20
Liczba godzin pracy w miesiącu:
nie dotyczy
Data rozpoczęcia:
28.08.2018
Wynagrodzenie brutto:
od 15 PLN STAWKA GODZINOWA 15,00 ZŁ BRUTTO/H
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Typ propozycji:
praca stała
Zapewnienie wyżywienia:
NIE
Zapewnienie zakwaterowania:
NIE
Zatrudnienie od zaraz:
NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:
NIE
Wymagania
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
  • brak lub niepełne podstawowe
Znajomość języków:
Zawód:
  • Kierownik działu w lokalu gastronomicznym (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
  • PRACA W ZESPOLE
  • BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH
  • DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
  • KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
  • UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW
Staż pracy ogółem:
Inne wymagania:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
  • ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO
Staż pracy ogółem:
Inne wymagania:
Pozostałe wymagania
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Staż pracy ogółem:
  • lata: 0, miesiące: 6
Inne wymagania:
Dane pracodawcy
Pracodawca:
SDH SYLWIA DIAKÓW HRYCYK
Krótki opis działalności gospodarczej:
Nr KRAZ:
Adres www:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Zobacz na mapie
POŁUDNIOWA 21, 71-001 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu:
ADRIAN WIERZBICKI
Numer telefonu:
664226322
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Pozostałe dane
Liczba miejsc pracy:
5
w tym dla niepełnosprawnych:
0
Data dodania:
28.08.2018
Data aktualizacji:
Data ważności:
27.09.2018
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
NIE
Przeznaczone dla osób niepełnosprawnych (finansowanie z PFRON):
NIE
Możliwe przekazanie do realizacji przez inny PUP:
NIE
Data udostępnienia na portalu Europejskich Służb Zatrudnienia:
28.08.2018

Źródło: oferty.praca.gov.pl

113 dni temu

Złóż podanie o przyjęcie do pracy

Zapoznaj się także z tymi ofertami pracy:

Wróć do wyników wyszukiwania